Personlige verktøy
Du er her: Forside Generalforsamling i Råde Båtforening

Generalforsamling i Råde Båtforening

Den 5 Februar er det igjen duket for Generalforsamling i Råde båtforening. På bakgrunn av COVID-19 situasjonen og begrensningene som er lagt på forsamlinger, er det besluttet å gjennomføre GF-2021 digitalt.

I foreningens vedtekter stilles det krav til minimum 5% deltagelse av medlemsmassen til foreningen, noe som betyr minimum 38 deltagere. Dette har aldri tidligere vært problem, og vi forventer at faktisk flere enn normalt vil kunne delta med en gjennomføring på internett.

Selve møteinnkallingen vil vil komme på en e-post til de som melder seg på. Du finner påmelding i menyen til venstre.

Dersom du ikke har innkallings-eposten tilgjengelig når møtet starter, kan du finne den på www.radebf.no (denne linken vil bli publisert ca kl 17:30 den 5/2-2021, slik at vi unngår uvedkomne deltagere)

 

Vi vil benytte Microsoft Teams for selve gjennomføringen. Vi vil også sette opp et "prøvemøte" noen dager før, slik at de som ønsker kan teste løsningen og kontrollere at lyd og bilde er OK.

 

 

Hva er MS-Teams, og hvordan bruke det:

For de som ikke har benyttet en digital møte-platform tidligere, så vil vi her prøve å redgjøre for hvordan løsningen vil fungere.

Det eneste du behøver er tilgang til internet fra PC (med lyd) eller en smart-telefon. Dersom du ønsker taletid, må du ha en mikrofon. Det er ikke behov for web-kamera, da det meste som fåregår vil bli presentert som vi tidlgere har gjort på storskjerm..

Innkalling mottar du på e-post. Nederst i e-posten vil du se teksten "Click here to join meeting", eller på Norsk "Klikk her for å delta på møtet".

Dette gjør du noen minutter før møtestart (for GF, logg deg på noen minutter før kl 18.00 den 5/2-2021). Kommer du for sent så gjør ikke det noe :-)

MS-Teams programmet eller telefon-App'n vil starte, og du vil komme inn i "Venterommet". Arrangør vil slippe deg inn, så snart møtet offisielt starter.

For selve Generalforsamlingen vil din mikrofon være avslått av møteleder. Det er kun dirigent og/eller den som redgjør ihht sakskartet som skal ha mikrofonen påslått.

For å be om å få ordet, kan du "Rekke opp Hånden" ved å trykke på HÅND-symbolet. (Husk å "skru av hånden igjen" når du er ferdig.)

Trykker du på symolet helt til venstre vil du se hvem som har bedt om ordet.


 

Vi vil benytte Håndsopprekningen ved avstemminger under generalforsamlingen. Det vil fungere på samme måte som ved fysiske generalforsamlinger, at den som tier samtykker, og den som rekker opp hånden stemmer i mot gjeldende forslag/Sak.

 

Forøvrig:

Du kan når som helst forslate møtet ved å trykke på det røde telefonrøret.

Dersom du får ordet av møteleder må du passe på å åpne mikrofonen din før du begynner å prate.

På samme måte kan du skru av og på kameraet ditt.


 

Alt av presentasjoner og dokumenter vil som vanlig være tilgjengelig før møtestart. Alt av dokumentasjon vil også vises fortløpende på MS-Teams som om det var på lerret i et forsamlingslokale (Vi anbefaler derfor at du benytter en datamskin fremfor smart-telefon).